Şef Frederick Amirat Rabelais Catering Okulu (Fransa)’ndan garsonluk (2000), pastacılık (1998) ve mutfak (1998) alanlarında sertifikalar alarak mezun olmuştur.

Şef Amirat 2000-2015 yılları arasında yönetici şef ve aşçı başı olarak yolcu gemilerinde, Suudi Arabistan ve Rusya’daki restoranlarda ve Fransa ve İngiltere’deki otellerde çalışmıştır. Kariyeri sırasında Şef Amirat 3 Michelin yıldızlı restoranlarda Pierre Gagnaire ve Alain Passard ile birlikte çalışma imkânına sahip olmuştur.

Şef Amirat Le Cordon Bleu ailesine 2016 yılında katılmıştır ve Ocak 2016’dan beri Özyeğin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları programında eğitmen şef olarak çalışmaktadır.

Team Avata: 
Team Job: 
EĞİTMEN ŞEF
Team youtube: 
#

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • İzin verilen HTML etiketleri: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.

Plain text

  • Hiç bir HTML etiketine izin verilmez
  • Web sayfası ve e-posta adresleri otomatik olarak bağlantıya çevrilir.
  • Satır ve paragraflar otomatik olarak bölünür.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.